PENGUINS OF MADAGASCAR

de ADMIN la 18.03.2020

Pinguinii din Madagascar (engleză: The Penguins of Madagascar) este un serial de desene animate american, creat pe calculator, difuzat pe Nickelodeon, în care personajele principale sunt pinguinii din filmul Madagascar. Un episod pilot, Gone in a Flash, a fost difuzat în weekendul Super Stuffed Nicktoons Weekend pe 28 noiembrie 2008, înaintea unui episod din SpongeBob SquarePants, iar următoarele episoade au fost difuzate regulat începând din 28 martie 2009. Acțiunea este plasată după întâmplările Madagascar: Escape 2 Africa. Nickelodeon au cerut 26 de episoade pentru sezonul 1, iar în ianuarie 2009 au mai comandat un sezon de 26 de episoade, ajungând la un total de 52.[3] Premiera seriei a avut 6,1 milioane de telespectatori

Într-o situație diferită față de filmele Madagascar, seria urmărește aventurile a patru pinguinii, Căpitanul (liderul grupului), Kowalski (cel deștept), Soldat (cel tânăr) și Rico (cel nesăbuit), Central Park Zoo din New York. Pinguinii conduc habitatul lor din grădina zoologică, realizând misiuni secrete în mijlocul orașului. Împreună cu ei sunt și Julien, regele lemurilor și supușii lui, Maurice și Mortimer, ce alcătuiesc expoziția lemurilor. Pinguinii trebuie să țină lucrurile din grădină sub control, chiar și când regele Julien are diferite dorințe.

Nu se explică cum Julien și ceilalți lemuri au ajuns în zoo dar, în secvența de titlu, pinguinii deschid o ladă și-l găsesc pe Julien înăuntru.

Boeing 787 Dreamliner este un avion de pasageri ultramodern bimotor lung-curier…

de ADMIN la 17.03.2020

World of Tanks (rom. - Lumea tancurilor) este un joc video MMO (engleză: Massively…

de ADMIN la 18.03.2020

Pinguinii din Madagascar (engleză: The Penguins of Madagascar) este un serial…

de ADMIN la 18.03.2020
0 COMENTARII
LASA UN COMENTARIU
BACK TO TOP