WORLD OF TANKS

de ADMIN la 18.03.2020

World of Tanks (rom. - Lumea tancurilor) este un joc video MMO (engleză: Massively multiplayer online), dezvoltat de compania bielorusă Wargaming.net, înfățișând în timp real mediul vehiculelor de luptă de la mijlocului secolului al XX-lea. Jocul e calificat de dezvoltatori drept un MMO-action, cu elemente de strategie și împușcături. Conceptul «World of Tanks» se bazează pe lupte cu tancuri pe echipe în regim jucător contra jucător.

Jocul e bazat pe principiul free-to-play și inițial autorii au declarat că jocul este complet liber în a fi folosit, însă ulterior ei au introdus în joc câștiguri, remunerări, valută internă - ”gold” și abonamente cu plată reală - ”cont premium” ce oferă mai multe posibilități și facilități în cadrul jocului.[9]

În joc sunt prezente peste 300 de tipuri de tancuri produse și exploatate în URSS, SUA, Germania nazistă, Franța, Marea Britanie, China și Japonia, Cehoslovacia, Suedia, Italia și Polonia.[10] Există și câteva vehicule elvețiene și ungurești, trecute în joc ca vehicule germane. Pe viitor sunt planuri pentru țări noi, probabil chiar și Ungaria și România.

Boeing 787 Dreamliner este un avion de pasageri ultramodern bimotor lung-curier…

de ADMIN la 17.03.2020

World of Tanks (rom. - Lumea tancurilor) este un joc video MMO (engleză: Massively…

de ADMIN la 18.03.2020

Pinguinii din Madagascar (engleză: The Penguins of Madagascar) este un serial…

de ADMIN la 18.03.2020
0 COMENTARII
LASA UN COMENTARIU
BACK TO TOP