Promotii si program de loialitate

La fiecare comanda plasata pe www.cobi.ro vei obtine puncte de bonus. Numarul punctelor de bonus va fi egal cu valoare intreaga, in lei, a comenzii. Valoarea unui punct de bonus este 0,03 lei. Exemplu: La o comanda de 100 lei primiti automat 100 de puncte in valoare de 100 x 0,03 lei = 3 lei! Valoarea punctelor va fi scazuta automat din valoarea urmatoarei comenzi pe www.cobi.ro.
ATENTIE! PENTRU A BENEFICIA DE PUNCTELE BONUS TREBUIE SA FITI INREGISTRAT SI LOGAT PE SITE.
Pentru a putea obtine un produs gratuit cumparatorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
  • - SA FIE INREGISTRAT PE SITE
  • - SA FIE LOGAT PE SITE
  • - COMANDA SA FIE MAI MARE SAU EGALA CU VALOAREA DESCRISA IN BANNERELE INFORMATIVE (EX: 150 LEI)
PRODUSUL GRATUIT SE OFERA O SINGURA DATA, LA PRIMA COMANDA MAI MARE SAU EGALA CU VALOAREA DESCRISA IN BANNERELE INFORMATIVE

Metode de plata

Plătești numerar contravaloarea comenzii, direct la curier, la preluarea coletului. Cel mai bine este ca în ziua primirii coletului să ai la tine suma exactă pe care trebuie să o plătești pentru comanda.
Plata online cu cardul , direct pe site. După finalizarea comenzii, veți fi redirecționat către site-ul gateway-ului de plată. Aceasta nu este o plată cu cardul la curier! Acceptăm carduri de credit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Plata este asigurată de gateway-ul de plată VivaWalet.